MENÜ
Marichuy- a szerelem diadala
A marichuy-a szerelem diadala több TVy-Novelas díjat is nyert:)

1.

Victoria sikeres üzletasszony. Boldogságát csupán az árnyékolja be, hogy évekkel korábban, amikor elgázolta egy autó és kórházba került, kislánya örökre elveszett. Folyton imádkozik a Szűzanyához, hogy vezérelje útjába elveszett lányát. Marichuyt az apácák nevelték az árvaházban. Minden vágya, hogy modell lehessen. Juan Pablo, Bernarda fia visszatér a városba, hogy átvegye a parókiáját.

2.

Marichuyt az apácák nevelték az árvaházban. Minden vágya, hogy modell lehessen. Juan Pablo, Bernarda fia visszatér a városba, hogy átvegye a parókiáját. Mint oly sokszor, Victoria ismét felidézi magában a múltat, amikor dona Bernarda elzavarta őt a háztól, miután kiderült, hogy gyermeket vár fiától, az anyja akaratából papnak készülő Juan Pablótól

3

Mint oly sokszor, Victoria ismét felidézi magában a múltat, amikor dona Bernarda elzavarta őt a háztól, miután kiderült, hogy gyermeket vár fiától, az anyja akaratából papnak készülő Juan Pablótól. Victoria bevallja barátnőjének, Antonietának, hogy már bánja, hogy annak idején nem mondott el mindent a múltjáról férjének, Osvaldónak

4

Victoria bevallja barátnőjének, Antonietának, hogy már bánja, hogy annak idején nem mondott el mindent a múltjáról férjének, Osvaldónak. Az árvaház számára rendezett adománygyűjtő divatbemutatón találkozik Marichuy és Victoria mostohafia. A fiú azonnal beleszeret a gyönyörű lányba.

5

Az árvaház számára rendezett adománygyűjtő divatbemutatón találkozik Marichuy és Victoria mostohafia. A fiú azonnal beleszeret a gyönyörű lányba. Bernarda felidézi magában múltját, ami gyakran kísérti őt. Fiatalon teherbe esett Gonzalótól, aki nem árulta el neki, hogy házas. Amint Bernarda tudomást szerzett róla, felgyújtotta a férfi házát.

6

Bernarda felidézi magában múltját, ami gyakran kísérti őt. Fiatalon teherbe esett Gonzalótól, aki nem árulta el neki, hogy házas. Amint Bernarda tudomást szerzett róla, felgyújtotta a férfi házát. Juan Pablo éppen abban a templomban tiszteletes, ahová Victoria jár imádkozni, és egy napon találkoznak is. Juan Pablo örömmel látja, ám Victoria, akivel annak idején elhitették, hogy a fiú hallani sem akar sem róla, sem születendő gyermekéről, nagyon ellenséges.

7

Juan Pablo éppen abban a templomban tiszteletes, ahová Victoria jár imádkozni, és egy napon találkoznak is. Juan Pablo örömmel látja, ám Victoria, akivel annak idején elhitették, hogy a fiú hallani sem akar sem róla, sem születendő gyermekéről, nagyon ellenséges. Juan Miguel nem nyugszik, míg fel nem keresi Marichuyt. Szerencséjére a lány, aki épp elérte a nagykorúságot, ekkor hagyja el a zárdát, hogy önálló életet kezdjen.

8

Juan Miguel nem nyugszik, míg fel nem keresi Marichuyt. Szerencséjére a lány, aki épp elérte a nagykorúságot, ekkor hagyja el a zárdát, hogy önálló életet kezdjen. Osvaldo és Victoria felháborítónak tartják lányuk, Fernanda viselkedését. Marichuy kivesz egy lakást, ahová társbérlőt keres. Két lány jelentkezik a hirdetésre: a szerény Nati és a kacér, pénzsóvár Linda.

9

Osvaldo és Victoria felháborítónak tartják lányuk, Fernanda viselkedését. Marichuy kivesz egy lakást, ahová társbérlőt keres. Két lány jelentkezik a hirdetésre: a szerény Nati és a kacér, pénzsóvár Linda. A lányok megegyeznek, hogy hármasban bérelik majd a lakást, így a költségek is megoszlanak. Linda véletlenül találkozik Osvaldóval, és arra számít, hogy elcsábítja a jóképű színészt.

10

A lányok megegyeznek, hogy hármasban bérelik majd a lakást, így a költségek is megoszlanak. Linda véletlenül találkozik Osvaldóval, és arra számít, hogy elcsábítja a jóképű színészt. Marichuy válogatásra megy a Televisa stúdiójába, ahol összefut Osvaldóval. A férfi ajánlólevelet ír neki, amivel jelentkezhet modellnek Victoriánál

11

Marichuy válogatásra megy a Televisa stúdiójába, ahol összefut Osvaldóval. A férfi ajánlólevelet ír neki, amivel jelentkezhet modellnek Victoriánál. Milagros reménykedik, hogy Juanjo is talál magának párt a szomszédba költöző három lány közül. Victoria arra gyanakszik, hogy Marichuynak köze van a férjéhez, ezért felveszi modellnek, hogy szem előtt tarthassa.

12

Milagros reménykedik, hogy Juanjo is talál magának párt a szomszédba költöző három lány közül. Victoria arra gyanakszik, hogy Marichuynak köze van a férjéhez, ezért felveszi modellnek, hogy szem előtt tarthassa. Marichuy fültanúja lesz annak, hogy az általa Fabianként ismert fiút Victoria Juan Miguelnek szólítja. Nagyon csalódott, amiért a fiú hazudott neki.

13

Marichuy fültanúja lesz annak, hogy az általa Fabianként ismert fiút Victoria Juan Miguelnek szólítja. Nagyon csalódott, amiért a fiú hazudott neki. Fernanda épp a szülinapi bulijára tervezendő ruháról beszél anyjával, amikor belép Marichuy. Az elkényeztetett lány megalázza, amiért félbeszakította a beszélgetést.

14

Fernanda épp a szülinapi bulijára tervezendő ruháról beszél anyjával, amikor belép Marichuy. Az elkényeztetett lány megalázza, amiért félbeszakította a beszélgetést. Juan Miguel kölcsönkéri Pipino lakását és felviszi Marichuyt, de a lány felháborodottan távozik, amikor rájön, hogy a fiú azt képzeli róla, könnyűvérű nő.

15

uan Miguel kölcsönkéri Pipino lakását és felviszi Marichuyt, de a lány felháborodottan távozik, amikor rájön, hogy a fiú azt képzeli róla, könnyűvérű nő. Milagros nagyon szeretné megszerezni magának Don Napot, ám a tűzoltó a hasát szereti ugyan, de elköteleződni nem akar. Osvaldo félti a házasságát, mert Victoria többet törődik a munkájával, mint a családdal.

16

Milagros nagyon szeretné megszerezni magának Don Napot, ám a tűzoltó a hasát szereti ugyan, de elköteleződni nem akar. Osvaldo félti a házasságát, mert Victoria többet törődik a munkájával, mint a családdal. Marichuy a Szűzanyához imádkozik éppen, amikor Juan Pablo atya észreveszi. Osvaldo és Victoria partit rendeznek.

17

Marichuy a Szűzanyához imádkozik éppen, amikor Juan Pablo atya észreveszi. Osvaldo és Victoria partit rendeznek. Az intrikus Ofelia a tudtuk nélkül meghívja a bulvársajtót is az eseményre. Bernarda megesketi Tomasát, hogy egy szót sem szól Juan Pablónak Victoriáról.

18

Az intrikus Ofelia a tudtuk nélkül meghívja a bulvársajtót is az eseményre. Bernarda megesketi Tomasát, hogy egy szót sem szól Juan Pablónak Victoriáról. Linda eltökélt szándéka, hogy elcsábítja Osvaldo Sandovalt, és arra számít, hogy a gazdag férfi majd eltartja és drága ajándékokkal halmozza el.

19

Linda eltökélt szándéka, hogy elcsábítja Osvaldo Sandovalt, és arra számít, hogy a gazdag férfi majd eltartja és drága ajándékokkal halmozza el. Victoria egy napon észreveszi az utcán a férfit, aki gyalázatosan bánt vele fiatalkorában, és aki végül megerőszakolta. Fernanda és Federico CD-ket dobálnak egy boltban. A rendőrség beviszi őket a fogdába.

20

Victoria egy napon észreveszi az utcán a férfit, aki gyalázatosan bánt vele fiatalkorában, és aki végül megerőszakolta. Fernanda és Federico CD-ket dobálnak egy boltban. A rendőrség beviszi őket a fogdába. Victoria elmeséli otthon, hogy kirúgta Marichuyt, és meglepődik Osvaldo és Jan Miguel rosszalló megjegyzésein. Juan Miguel meglátogatja a lányt, aki közli vele, hogy soha többé nem megy vissza a divatházba.

21

Victoria elmeséli otthon, hogy kirúgta Marichuyt, és meglepődik Osvaldo és Jan Miguel rosszalló megjegyzésein. Juan Miguel meglátogatja a lányt, aki közli vele, hogy soha többé nem megy vissza a divatházba. Linda folyamatosan hívogatja Osvaldót, mindent elkövet, hogy meghódítsa a híres színészt. Osvaldo új filmjét nem fogadja lelkesen a közönség és a kitikusok sem

22

Linda folyamatosan hívogatja Osvaldót, mindent elkövet, hogy meghódítsa a híres színészt. Osvaldo új filmjét nem fogadja lelkesen a közönség és a kitikusok sem. Miután Marichuy nem jelenik meg a munkahelyén, Victoria felkeresi otthon, de a lány közli vele, hogy nem tűri, hogy megalázza, ezért eszében sincs visszamenni. Victoria figyelmezteti, hogy élete nagy lehetőségét hagyja ki.

23

Miután Marichuy nem jelenik meg a munkahelyén, Victoria felkeresi otthon, de a lány közli vele, hogy nem tűri, hogy megalázza, ezért eszében sincs visszamenni. Victoria figyelmezteti, hogy élete nagy lehetőségét hagyja ki. Bernarda rosszul lesz a kórházban, Marichuy, aki épp a beteg gyerekeket látogatta meg, mellette marad, míg haza nem engedik. A szigorú Bernarda megkedveli az önzetlenül segítő lányt.

24

Bernarda rosszul lesz a kórházban, Marichuy, aki épp a beteg gyerekeket látogatta meg, mellette marad, míg haza nem engedik. A szigorú Bernarda megkedveli az önzetlenül segítő lányt. Marichuy teljesen összeomlik, amikor Victoria úgy mutatja be neki Juan Miguelt, mint a fiát. A lány nem hajlandó megbocsátani szerelmének, hogy eltitkolta előle valódi kilétét.

25

Marichuy teljesen összeomlik, amikor Victoria úgy mutatja be neki Juan Miguelt, mint a fiát. A lány nem hajlandó megbocsátani szerelmének, hogy eltitkolta előle valódi kilétét. Osvaldót érzékenyen érinti, hogy mozifilmje bukása miatt felbontották a szerződését, és nem ő kapja a sorozat főszerepét. Férje tiltakozása ellenére Victoria egy autót vesz Fernanda születésnapjára.


27

Marichuy, Juan Pablo atya és a közösség fiataljai örülnek, hogy egy névtelen adományzónak köszönhetően az orvosok megmentették a kis Martincito életét. Egyikőjük sem tudja, hogy Juan Miguel vette meg a hiányzó orvosi műszert a kórháznak.

28

Fernanda születésnapi partiján Rodolfo is megjelenik. Victoria képtelen leplezni a férfi iránt érzett gyűlöletét.

29

Osvaldo felkeresi az otthonában Federicót, és megfenyegeti, hogy ne menjen többé a lánya közelébe. Már világosan látja, hogy Rodolfo sem az a menő üzletember, akinek a partin kiadta magát.

30

Victoria gyónni megy templomba, és a gyóntatófülkében közli az elképedt Juan Pabloval, hogy gyermeke született tőle.

31

Victoria csak haragot érez Juan Pablo iránt, mert hosszú évekig abban a hitben élt, hogy magára hagyta, amikor teherbe esett tőle, mivel dona Bernarda elhitette vele, hogy fiát nem érdekli a sorsa.

32.

Marichuy hallja, amikor Pipino és Antonieta Juan Miguel korábbi barátnőjéről beszélnek, és nagyon féltékeny lesz.

33

Juan Pablo elhatározza, hogy életét lánya felkutatásának szenteli, de Bernarda minden erejével igyekszik lebeszélni erről.

34

Victoriát aggasztja Rodolfo Padilla felbukkanása. Érzi, hogy semmi jóra nem számíthat. Rodolfo megparancsolja fiának, hogy szöktesse meg Fernandát, és titokban vegye feleségül.

35

Bernarda felkeresi az irodájában Victoriát, és nagyon felbőszíti, hogy Victoria megtiltja a biztonságiaknak, hogy valaha is beengedjék az épületbe. Juanjo meghívja Lindát és a lányokat vacsorára.

36

Juan Miguel arra kéri Marichuyt, egy ideig még titkolják a kapcsolatukat. Pipino és Antonieta meglátják Osvaldót egy étteremben Lindával, aki folyton ölelgeti és csókolgatja a férfit.

38

Linda elfogadja az eljegyzési gyűrűt Juanjótól, de a lányok legnagyobb megrökö

40

Marichuy meglátogatja dona Bernardát, aki betegnek tetteti magát, hogy elvonja fia figyelmét, és Juan Pablo felhagyjon kislánya megkeresésével. Osvaldo szakít Lindával, aki megesküszik, hogy ezt nem hagyja annyiban.

42

Marichuyt választják a következő divatbemutató sztármodelljének. A becsületes Cruz visszaadja Osvaldo leejtett pénztárcáját, hálából a férfi felveszi kertésznek.

43

Juan Miguel hiába kérdezi anyját, mit keresett Bernarda a házukban, Victoria nem hajlandó beszélni róla. A divatbemutatón Marichuy hatalmas sikert arat. Victoriát nagyon zavarja, hogy Rodolfo Padilla is elment a bemutatóra.

45

Nati nagyon aggódik, mivel Marichuy egész éjszaka nem ment haza, el se tudja képzelni, hogy Juan Miguellel töltötte az éjszakát.

47

Egy filmforgatáson Osvaldo súlyosan megsérül, mert a kellékpisztolyban valaki éles lövedékre cserélte a vaktöltényt. Ugyanabba a kórházba kerül, ahol Linda is lábadozik.

48

Marichuy dühös és szomorú is egyben, amiért Juan Miguel egész nap szóba sem állt vele. Nem is sejti, hogy Natival szövetkezve egy csodálatos estét szervezett számára.

 

 

 

 

49.
Onelia is értesül róla, hogy a lánya mégis életben van, de teljesen kétségbeesik az állapota láttán. Estefania minden eszközzel próbál hatni Cecilia érzelmeire, ám a nõt ezúttal nem hatja meg a színjáték, és azt tervezi, hogy megkeresi Marichuyt. Amador eközben arról gyõzködi Marichuyt, hogy ne adja fel a színésznõi karrierjét, majd Candelaria véletlenül elkotyogja, hogy a lány állapotos. Amador ekkor azt tanácsolja, hogy mondjanak el mindent Juan Miguelnek, de mindketten hajthatatlanok, és indulásra készek, hogy elhagyják a várost...

 

 

 

 

50.
Marichuy egy sérült galambot ápol, mikor Omar "Leopardo", a birtok ura rátalál. Az idegenektõl elszokott férfi pedig nagyon nehezen viseli Marichuy és Candelaria jelenlétét a farmon. Blanca elnyeri a nevelõnõi posztot Juan Miguel házában, egy meglehetõsen hosszúra sikeredett állásinterjút követõen. A szomszédok eközben mind értetlenül állnak Marichuyék eltûnése elõtt. Cecilia pedig õrjöng a tudattól, hogy a lánya esetleg úgy hagyta itt Mexikót, hogy már tudta, kik az igazi szülei. Estefania telefonon tájékoztatja a házból kiszorult Isabelát a történtekrõl. Marichuy ez alatt retteg Omar házának légkörétõl...

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Mikor és hol látható!
  2012-03-09 21:31:06

  Minden hétköznap 16:15-től az RTL Klubon!

 • Íme amely kategóriában nyert a TVy-Novelas díjak közül!
  2012-03-09 21:29:01

  Legjobb női főgonosz:Daniela Romo (Triunfo del Amor)

  Legjobb senior szinész:Cezar Evora (Triunfo del Amor)

  Legjobb fiatal szinésznő:Livia Brito (Triunfo del Amor)

  Legnézettebb telenovella:Triunfo del Amor

  Legnépszerűbb telenovellasztár a közösségi oldalakon:Maite Perroni (Triunfo del Amor)

Szavazás

Ki a kedvenc szereplőd?
Fer
Linda
Antonieta
Pipino
Marichuy
Juan Miguel
Juan Pabló
Victoria
Osvaldo
Heriberto